maandag 17 september 2012

kleine Meid op de fietsBij een nieuw schooljaar horen goede voornemens.  De mijne was groen.
Bij goede voornemens horen accessoires.  Niet?!  Het fluojasje vond ik deze zomer al, de fietshelm kreeg ik voor mijn verjaardag van de dochters - die vonden dat ik ├ęcht niet langer zonder kon - en de dochter verdiende een nieuw lapje stof voor haar fietsstoeltje.

Voor een keertje een naaiproject dat echt nog geen uur tijd in beslag nam, alhoewel je dat ook wel een beetje merkt aan de afwerking ...  Gelukkig wordt Meid elke dag groter.  Op een dag zal wel zelf kunnen fietsen en dan kan dat zitje er eindelijk af!

5 opmerkingen:

Petits Pirates zei

Tof!

mama saartje zei

Ik maakte hetzelfde! Wel NOG sneller ;-) ik stikte gewoon tafelzeil van ikea er boven op, en knipte gewoon de overschot nadien er af.

Lies: zei

achterop de fiets bij mama - dat is hier lang geleden en het is nog leuker in zo'n mooi stoeltje! Veel succes met de groene voornemens (die ik ook alweer maakte, curieus hoe lang ik het volhoud)

Eva zei

Een geslaagde metamorfose, dat is zeker!

Mme Li zei

@ Lies: tot de eerste regenbui ... haha.
Maar ik hoop tot aan de herfst en ergens rond de krokus terug opnieuw. Op de koude en donkere dagen hoeft het voor mij niet. De kids zijn nog te klein en de weg naar school is niet ├ęcht kindvriendelijk.